Меню
79034 м.Львів вул.Угорська, 22
Наша адреса:
79034 м.Львів вул.Угорська, 22
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт 9:00-21:00
  • Сб 10:00-21:00
  • Нд 11:00-21:00
  • Замовлення приймаються ЦІЛОДОБВО

Умови використання

Відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 року № 2297-VI, із наступними змінами та доповненнями, діючи добровільно і усвідомлюючи значення моїх дій, даю свою згоду ТзОВ ТВК "Львівхолод", код ЄДРПОУ 01553681 (надалі "Володілець"), на обробку та використання персональних даних, на передачу та/або надання доступу розпоряднику без отримання додаткової згоди, на таких умовах:

  • Персональні дані будуть оброблятися з метою підтримки зв’язку (комунікації) між мною і Володільцем, забезпечення Володільцем авторизації та/або реєстрації, доступу до та/або зберігання інформації на веб-сайті "Рукавичка" http://rukavychka.ua, участі у програмах лояльності, в т.ч. шляхом реєстрації на веб-сайті "Рукавичка", та/або ознайомлення з інформацією на веб-сайті "Рукавичка", включення інформації про мене до персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в ході ведення такої діяльності.
  • Володільцем можуть оброблятися залишені мною на веб-сайті "Рукавичка" контактні (персональні) дані, в тому числі, але не виключно, такі персональні дані: ідентифікаційні дані (прізвище, ім’я, по батькові), номери телефонів (стаціонарних і мобільних).
  • Персональні дані можуть бути передані особам тільки відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних".

Мені зрозуміло, що відповідно до ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних" я маю право:

  1. Знати про місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження Володільця;
  2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;
  3. На доступ до своїх персональних даних;
  4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. Пред’являти вмотивовану вимогу Володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. Пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, у зв’язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи перешкоджають честі, гідності та ділової репутації фізичної особи;
  8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадовим особам, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
  9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. Відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Цим підтверджую, що я ознайомлений (-а) з фактом внесення відомостей про мене до бази даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються та використовуються в процесі здійснення діяльності Володільця.

Згода на обробку персональних даних надається з моменту надіслання користувачем/Учасником програми звернення через веб-сайт шляхом проставляння відмітки під текстом "Я погоджуюсь з Умовами обробки та використання персональних даних".